Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Massor av spartips

Det finns en stor avdelning med Spartips här på Ekonomi-portalen.com där vi försöker hjälpa dig att spara pengar på olika sätt. Det går att spara en hel del pengar om man bara tänker på ett ekonomiskt sätt och lägger bara lite extra tid och energi. Idag har vi fyllt på med ett stort antal nya artiklar om att spara pengar på t ex bilen, hemmet, maten och allt sådant så om du är ute efter att spara några kronor kan du titta in och kanske få några bra idéer.

Redan tidigare har vi haft många artiklar som handlar om att spara pengar på olika sätt och du har kunnat läsa om hur man sparar in pengar för bilkostnader eller när man handlar mat och liknande. Nu har vi ökat på med ännu fler artiklar inom våra befintliga kategorier och även lagt till ytterligare någon kategori med bra tips som kan hjälpa dig att spara en slant.

Vissa tips är relativt enkla medan andra är lite klurigare. Vissa tips är för dig som verkligen behöver spara in ordentligt och är beredd att göra det som krävs för att spara pengar medan andra är mer allmänna tips för alla som tycker att det låter fint att spara några kronor varje månad. Oavsett vilken grupp du tillhör är det väl inte dumt att spara lite när det är möjligt, och det vill vi gärna hjälpa till med.

Vidare till Spartipsen >>