Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Låna ansvarsfullt

Det är ganska mycket snack om hur dåliga SMSlån och mikrolån är och att sådana lån bara leder till problem. Visst är den här typen av lån relativt dyra och ofta är det bäst att undvika dem men de är inte så hemska som det kan låta ibland. Är vi här på Ekonomi-portalen.com dåliga som skriver så mycket om SMSlån och ger våra besökare möjlighet att hitta och ansöka om lån? För oss handlar allt om att låna ansvarsfullt.

Det är inte bara SMSlån och mikrolån som kräver att man är ansvarsfull utan det är likadant för alla typer av lån. Det handlar egentligen inte bara om lån utan det gäller att vara ansvarsfull och smart när det gäller sin ekonomi rent allmänt. Ibland är det läge att låna och ibland är det inte alls läge. Ibland kan man köpa något man vill ha och ibland måste man spara. Det handlar om att ta ansvar och att fundera igenom sina beslut.

Vi jämför och informerar om SMSlån och mikrolån

Vi väljer att ha ganska mycket information om mikrolån / SMSlån och vi väljer även att ha omfattande jämförelser där du kan hitta många olika långivare som har dessa typer av lån och där du kan hitta de som är billigast. Vår information behandlar allt ifrån villkor till vad man bör tänka på eller hur man hittar de mer prisvärda alternativen.

Vi är inte av åsikten att SMSlån i sig är horribla lån. Det är som sagt långt ifrån alltid bra att ta ett lån men vi tror på att varje människa själv ska få välja hur han eller hon gör med sin ekonomi. Vårt jobb är att ge så bra info som möjligt och att underlätta för våra besökare när de är ute efter att låna eller att läsa om en viss typ av lån. Vi är så objektiva vi kan och skriver alltid ut riskerna med små snabba lån.

I grund och botten hamnar alltid ansvaret på individen. Det gäller att ta ett beslut om vad som är bäst för just dig och detta beslut ska du alltid tänka igenom först. Fråga dig själv om du verkligen behöver låna de här pengarna. Om du verkligen behöver köpa den här prylen just nu eller om du istället kan spara ihop till den under de kommande månaderna.

Att låna ansvarsfullt handlar i grunden om tre olika saker. 1 - Låna inte i onödan. Ta inte ett lån ifall du inte verkligen behöver det. Fundera på att spara ihop till det du vill ha istället. 2 - Se till att din ekonomi klarar av ett lån. Låna inte ifall du inte är säker på att du kan betala tillbaka. Låna inte för att täcka upp gamla lån. 3 - Ta inte första bästa lån om du väl bestämt dig för att låna. Ta dig tid att kolla efter prisvärda lån, jämför och tänk till innan du bestämmer dig.

Vi vill hjälpa dig att göra rätt

Vi tror att folk är smarta nog och tillräckligt insatta i sin egen ekonomiska situation att de kan ta beslut på egen hand. Ibland behöver man dock mer information och lite hjälp på traven när man kommer fram till hur man ska hantera sin ekonomi. Det är inte alltid lätt.

Vi hoppas att den information som vi har på sidan och de jämförelser som du kan utnyttja kommer att ge dig lite mer kött på benen om du inte redan säkert vet vad du ska göra. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att ta mer ansvarsfulla beslut. Ju mer information man har i ett ämne ju bättre är det.

Slutsatsen är att vi tycker att det är självklart att erbjuda information om SMSlån och mikrolån och hjälp att hitta långivare som har dessa lån. Det finns många webbsidor på Internet som är ganska oseriösa och som säger att SMSlån är jättebra och att de är perfekta när man har lite ont om pengar etc. Sådana sidor har som enda mål att tjäna pengar och tänker inte på besökarens bästa.

Visst vill även vi tjäna en slant men vi tror att det är mycket bättre att vara ärliga och objektiva. Med hjälp av Ekonomi-portalen.com kan de som vill hitta mer information och de mest prisvärda lånen. Vi varnar alltid för nackdelarna och skriver om alternativa lösningar. Beslutet att låna eller ej lämnar vi sedan helt till individen, för vem annars kan bestämma?

Följ oss på Facebook